Close
Back to top

Warmonline Online Marketing bureau | SEA, SEO partner Breda Content Marketing

CONTENT MARKETING VOOR BETERE VINDBAARHEID EN BETERE BINDING.

Content marketing is een belangrijk aspect van SEO. Maar met content marketing is nog veel meer te bereiken. Goede content is multi-inzetbaar. Niet alleen op je website maar ook op je sociale media.

Content marketing is bijvoorbeeld het inzetten van tekst, afbeeldingen, infographics of video’s. Deze geplaatst op je website, in nieuwsbrieven of op je sociale media kanalen. Het doel van deze content is klanten krijgen, informeren en binden.

CONTENT IS KING!

Het is niet voor niks dat in Amerika meer dan 90% van alle b2b marketeers inzet op content marketing. Nederland loopt hier nog op achter. Maar wij geloven heilig in goede relevante content en zetten hier bij veel van onze klanten flink op in. Omdat we zien dat het een winstgevende strategie is. Relevante content zorgt voor betere vindbaarheid, je bindt met je huidige klanten en krijgt er nieuwe klanten mee.

HOE IS HET MET JOUW CONTENT STRATEGIE?

Heb jij een content strategie? Kan je van al je huidige content zeggen dat ze echt optimaal zijn om van verkeer om te zetten naar klanten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

bent u ook toe aan online succes?