Close
Back to top

Warmonline Online Marketing bureau | SEA, SEO partner Breda Display campagnes

Uw bereik vergroten met DISPLAY CAMPAGNES

Met een Google Display Campagne laat je jouw advertentie zien aan mensen terwijl zij relevante websites bezoeken, een video kijken of hun G-mail account openen. Dit is een mooie manier om nieuwe klanten te bereiken of om bezoekers van jouw website terug te halen.

HOE WERKT HET?

Met de mogelijkheden van Google Display Campagnes kun je jouw boodschap op het gewenste moment aan de gewenste doelgroep laten zien. Dit is uiteraard voor iedere campagne verschillend. Je kunt doelgroepen maken waaraan je advertenties laat zien. De targeting opties zijn hierbij zeer specifiek, waardoor jouw boodschap alleen wordt weergegeven aan het gewenste publiek. Daarnaast kun je Google jouw campagnes laten optimaliseren, zodat het meeste budget wordt uitgegeven aan de best presenterende doelgroepen. Google leert na verloop van tijd welke doelgroepen jou het meest opleveren. Hierdoor worden je resultaten beter en je advertentiekosten lager.

EEN DISPLAY CAMPAGNE OPZETTEN

Om een Display Campagne op te zetten dien je eerst een Google Ads account aan te maken. Vervolgens kun je via het beheerportaal van Google Ads je Display Campagnes opzetten. Er zijn meer dan 10 verschillende banner formaten die je kunt oploaden. Kijk hier van te voren naar de juiste afmetingen.

bent u ook toe aan online succes?