Online marketing strategie

Online Marketing Strategie om te groeien

Wil jij online goed vindbaar zijn en de juiste mensen aantrekken naar je website? warmonline_ helpt je met het ontwikkelen van een online marketingstrategie die écht past bij je organisatie. Met een weldoordachte online marketingstrategie kun je iedere gewenste doelgroep naar je website leiden en je online doelen realiseren.

Verlang je naar een eenmalige strategische quickscan of ben je op zoek naar een betrouwbare partij voor de ontwikkeling van je online marketingstrategie? warmonline_ helpt je graag verder.

Waarom een online marketing strategie inzetten?

Organisaties die geen gebruik maken van een online marketing strategie:

  • Weten hun doelgroep niet tot nauwelijks te bereiken;
  • Hebben moeite om nieuwe klanten aan te trekken omdat ze niet gevonden worden;
  • Hanteren geen samenhang tussen offline communicatie, de website en online marketing diensten;
  • Ervaren meer druk door toenemende online concurrentie;
  • Verspillen honderden tot duizenden euro’s aan maandelijkse advertentiekosten

strategische online marketing sessie

De offline business van je organisatie gaat goed, echter liggen in de online wereld nog veel onbenutte kansen, die je besluit te gaan ontdekken. Enige tijd na de livegang van je website blijkt het aantal websitebezoekers nog altijd uit te blijven. De online wereld blijkt anders te zijn dan de offline wereld. Je komt er achter dat je het moeilijk vindt om goede content te schrijven voor je website, te achterhalen waar de doelgroep zich bevindt en hoe je de website conversie-optimaal inricht. Warmonline_ helpt ondernemers en MKB’ers door middel van een strategische online marketing sessie om de brug tussen offline en online activiteiten te vormen.

Ambitie, daar houden we van

Voordat we een online marketing strategie voor je uitwerken gaan we uiteraard eerst met je in gesprek. Het is namelijk belangrijk dat we goed begrijpen wat je doet, en wat je ambities zijn. Onze ervaren en talentvolle consultants schrijven daarna een strategisch online marketing advies uit, over hoe deze case een succesverhaal gaat worden. Een strategisch traject is de volgende stap, bestaande uit eventueel onderzoek en één of meerdere sessies.