logo
logo

Contactgegevens

Awesome Image Awesome Image

Woocommerce specialist: Warmonline

WordPress webshop

Of je nu jouw producten online wilt verkopen via een webshop of een verbluffende indruk wilt maken met jouw website, wij staan klaar om je te helpen om online te stralen. Vanaf het allereerste ontwerp tot het uiteindelijke resultaat denken we met je mee en geven we advies over het juiste e-commerce platform. We begrijpen dat de webshop die je creëert perfect moet passen bij jouw visie.

Ben je op zoek naar een e-commerce platform dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst naadloos aansluit bij al jouw wensen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben uitgebreide kennis en ervaring in het maken van op maat gemaakte webshops op het meest populaire opensource eCommerce-platform, WooCommerce.

Wat jouw wensen voor een webshop ook zijn, wij bij Warmonline zorgen ervoor dat we ze waarmaken. Jij hebt een duidelijk doel voor ogen met jouw webshop, en wij staan klaar om dat doel samen met jou te bereiken.

WooCommerce webshop voordelen

Awesome Images Awesome Images

WooCommerce is wereldwijd de meest gebruikte opensource eCommerce-oplossing. Met geïntegreerde tools en populaire integraties kun je efficiënt jouw werkzaamheden beheren. Veel van de services zijn gratis toe te voegen met slechts één druk op de knop via de optionele Setup-wizard. Met WooCommerce behoud je volledige controle over jouw gegevens.

WooCommerce webshop voordelen
✔️ Het is makkelijk opschaalbaar
✔️ WooCommerce is eenvoudig in gebruik
✔️ WooCommerce is SEO-vriendelijk
✔️ Er zijn vele extra plug-ins beschikbaar
✔️ Het is een open-source oplossing
✔️ Je krijgt inzicht in statistieken

Woocommerce specialist: Warmonline

Webshop advies nodig?

Webshop advies gesprek aanvragen

Alvast wat wordpress webshop antwoorden

WooCommerce webshop

Wat zijn de kosten voor het maken van een webshop?
Deze vraag wordt ons vaak gesteld, maar het is eigenlijk niet mogelijk om hier een standaard antwoord op te geven. Het is vergelijkbaar met een auto. Er zijn verschillende soorten en maten, van eenvoudige modellen tot geavanceerde auto's met de nieuwste snufjes. Zo is het ook met een webshop. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste functionaliteiten. Denk aan het ontwerp, integraties met andere software, interactiemogelijkheden tussen gebruiker en systeem, en nog veel meer. Alles is mogelijk. We zijn erg benieuwd naar jouw wensen en gaan graag met je in gesprek. Op basis daarvan kunnen we een kostenindicatie geven.

Wat voor type webshops bestaan er?
Vanuit onze visie is elke webshop uniek en niet gemakkelijk in hokjes te plaatsen. We kijken voornamelijk naar de doelgroep, bijvoorbeeld B2C (business-to-consumer) en/of B2B (business-to-business). Daarnaast onderscheidt een webshop zich vaak door de manier waarop we koppelen met externe systemen zoals ERP, WMS, PIM of DAM. Natuurlijk is het ook mogelijk om een webshop te bouwen zonder externe koppelingen.

Hoelang duurt het om een webshop te ontwikkelen?
Gemiddeld duurt het proces van het eerste contact tot de daadwerkelijke oplevering ongeveer 3 maanden. De bouwfase zelf neemt meestal ongeveer een maand in beslag. Natuurlijk kan dit korter of langer duren, afhankelijk van jouw specifieke wensen.

Wat heb ik nodig om een webshop te laten maken?
Bij Warmonline zijn we een online marketing studio en denken we verder dan alleen het bouwen van jouw webshop. We combineren strategie, online marketing, creativiteit en ontwikkeling om altijd het maximale resultaat te behalen voor onze klanten. Uiteraard passend binnen jouw budget.

Klanten die het WARM-effect ervaren.

Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo

Woocommerce specialist: Warmonline

Webshop advies nodig?

Webshop advies gesprek aanvragen