logo
logo

Contactgegevens

Awesome Image Awesome Image

WordPress bureau: Warmonline

WordPress
website

Onze websites en webshops zijn uniek, opvallend en sluiten perfect aan bij jouw organisatie. Dit betekent dat je een prachtig en speciaal ontworpen design krijgt voor jouw WordPress website. Als je een webshop wilt, kunnen we die voor je realiseren via WordPress met behulp van WooCommerce, een speciale tool voor het starten van een webshop op je WordPress website.

Naast standaard websites biedt Warmonline ook maatwerk websites die zich onderscheiden in de digitale wereld. Ons doel is om een website te creëren die zowel commerce als content op een geweldige manier combineert, zodat jouw bezoekers een fantastische klantervaring hebben. En we zorgen ervoor dat het voor jou gemakkelijk te gebruiken is. Laten we samen bespreken welke maatwerk website het beste bij jou past!

Bij het bouwen van de WordPress website houden we rekening met de bestaande of nieuwe huisstijl, zodat het design perfect aansluit. We adviseren over call-to-action widgets, buttons, indeling en andere belangrijke aspecten. Op deze manier bouwen we een website die goed converteert. We werken niet met standaard templates, maar maken designs 100% op maat, zodat al jouw wensen worden vervuld. Uiteraard zijn onze websites responsive en geschikt voor alle apparaten.

Het proces is niet compleet zodra we de website opleveren. Een website hebben is niet genoeg; je wilt natuurlijk ook goed gevonden worden, bijvoorbeeld via Google of andere zoekmachines. Daar kunnen wij je uiteraard mee helpen door middel van onze online marketing diensten. We zorgen ervoor dat jouw website niet alleen geweldig uitziet, maar ook goed vindbaar is en bezoekers aanzet tot actie!

WordPress website voordelen

Awesome Images Awesome Images

Ons enthousiaste team van ontwikkelaars, designers en marketingprofessionals combineert creativiteit, strategie, techniek en marketing om jouw online communicatie tot een succes te maken. We zijn er voor elke vorm van online communicatie. Of je nu een informatieve website nodig hebt, een grote of kleine webshop wilt opzetten, of zelfs een complexe webapplicatie wilt ontwikkelen, we staan voor je klaar!

WordPress website voordelen
✔️ Het is makkelijk opschaalbaar
✔️ WordPress is eenvoudig in gebruik
✔️ WordPress is SEO-vriendelijk
✔️ Er zijn vele extra plug-ins beschikbaar
✔️ Het is een open-source oplossing
✔️ Je krijgt inzicht in statistieken

wordpress bureau: Warmonline

Website laten vernieuwen?

WordPress advies gesprek aanvragen

Zo gaan we te werk

WordPress website laten maken

Stap 1: Ontdek jouw wensen
We beginnen met het bespreken van jouw wensen en behoeften. Of je nu kiest voor een basisopzet of volledig maatwerk, bij ons is alles mogelijk. We bouwen altijd een volledig maatwerk WordPress omgeving als basis.

Stap 2: Creëer een ontwerp
Nu we weten wat jij nodig hebt om online succesvol te zijn, gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw website. We maken een wireframe waarin we bepalen waar elk element komt te staan, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren.

Stap 3: Geef het vorm
Met het wireframe als basis gaan we aan de slag met het design van jouw webshop. We geven het geheel een unieke uitstraling die perfect past bij jouw merk of bedrijf.

Stap 4: Ontwikkeling
Nadat je het volledige design hebt gezien en goedgekeurd, zetten we alles in gang om van jouw webshop een werkende realiteit te maken. Uiteraard zorgen we ervoor dat de webshop perfect functioneert op alle apparaten, zoals laptops, tablets en mobiele telefoons.

Stap 5: Aan de slag!
De website is gebouwd en klaar voor gebruik. Met ons gebruiksvriendelijke blokkensysteem kun je gemakkelijk je eigen content toevoegen en de website personaliseren. Heb je weinig tijd of ben je niet zo technisch? Geen zorgen, wij helpen je graag bij het vullen van de website.

En wij staan klaar om jou te helpen! Bij Warmonline hechten we veel waarde aan de identiteit van jouw bedrijf. Daarom werken we graag samen met jou aan online communicatie die perfect aansluit bij jouw organisatie.

Klanten die het WARM-effect ervaren.

Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo

wordpress bureau: Warmonline

Website laten vernieuwen?

WordPress advies gesprek aanvragen