Close
Back to top

Warmonline Online Marketing bureau | SEA, SEO partner Breda Social advertising

10+ MILJOEN NEDERLANDERS TARGETEN.

Met social media vergroot je de zichtbaarheid en betrokkenheid bij prospects en klanten. Facebook heeft meer dan 1,18 miljard actieve dagelijkse gebruikers. Twitter heeft in Nederland ongeveer 2,2 miljoen actieve leden. Het bereiken van deze grote doelgroepen is de uitdaging! Wij helpen je hier graag bij.

NIEUWE KANSEN MET HET INTERNET

Het internet anno nu is niet meer slechts een kwestie van zenden. Met social media kun je zenden en ontvangen. Kanalen zoals Facebook, Twitter, Youtube, Instagram en Linkedin bieden nieuwe kansen. Door je actief te bewegen op social media kun je je boodschap via nieuwe interactieve kanalen naar buiten brengen. Daarnaast helpt het actief gebruik van social media ook bij het verbeteren van je vindbaarheid in Google. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Benieuwd hoe je social media effectief inzet en je investering terugverdient? Wij helpen je hier graag mee.

RETURN ON INVESTMENT VAN SOCIAL MEDIA

Social media actief betrekken bij je online marketing strategie is een slimme zet. Het is belangrijk dat dit ook doordacht en met de juiste doelen gebeurt. Je wilt er immers ook rendement uit halen. Vandaar dat het belangrijk is om jezelf de juiste vragen te stellen voordat je begint. Bijvoorbeeld: wat wil je bereiken? Wat voor berichten ga je wel of niet plaatsen? Hoe ga je om met (eventuele negatieve) reacties op social media? Wat mag wel en niet geplaatst worden door je medewerkers? Allemaal vragen waar we je graag bij helpen!

bent u ook toe aan online succes?