webhosting

Onze WordPress Hosting

Een website maken zonder technische kennis? Kies dan voor WordPress hosting. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS waarmee je eenvoudig een website maakt. Dankzij onze gratis installatieservice wordt WordPress automatisch voor je geïnstalleerd. Zo kun jij je meteen concentreren op het bouwen je website. Loop je tegen problemen aan? Mail of bel met onze gratis servicedesk voor uitstekende ondersteuning. 

Standaard inbegrepen in alle pakketten

Via onze webmail kan je via een browser of applicatie je e-mail inzien. Bovendien is je e-mail extra beveiligd met mail encryptie

Je kan een back-up maken van je website met onze back-up tool. Hiermee creëer je een back-up van je website inclusief database

Onze webhosting maakt gebruik van MySQL databases met PHPMyAdmin voor eenvoudig online beheer van je database.

Gebruik onze tool om eenvoudig één van de ruim 70 verschillende CMS’en (Content Management Systeem) te installeren.

De extra's van WordPress Hosting

Gratis installatiehulp

Je kunt direct aan de slag met je WordPress website door gebruik te maken van de gratis installatiehulp

Gratis domeinnaam

Het eerste jaar is je domeinnaam gratis bij je hostingpakket, zo heb je extra korting in het eerste jaar!

Support

Onze servicedesk helpt je als je tegen problemen oploopt met de ontwikkeling van je WordPress website.

SEO modules

Met diverse uitgebreide SEO modules ben je snel vindbaar in de zoekresultaten van Google.

Welk WordPress webhosting pakket is geschikt voor mij?

Webhosting is een eigen stukje opslag op een server waar je een website op kunt plaatsen. Aan je webhosting zit altijd een domeinnaam verbonden. Wanneer je de domeinnaam intypt, wordt er verbinding gelegd met het hostingpakket op de server. Het is verstandig om het CMS te installeren op een Linux server, waarbij PHP 7.2 wordt aanbevolen en MYSQL 5.6 of MariaDB 10.0 nodig is. Bij ons beschikken alle webhosting over deze specificaties.

Bij een kleine website of blog is de standaard hosting voldoende, voor een grotere website voor zakelijk gebruik wordt de plus webhosting geadviseerd en het compleet pakket is geschikt voor websites met veel verkeer en opslag. Het verschil in de webhostingpakketten zit hem met name in de omvang van opslag en gebruik.

Snelle WordPress webhosting uit Nederland

Naast goede content en linkbuilding hecht Google ook veel waarde aan een snelle website. Het voordeel van WordPress is dat het in de basis geen zwaar pakket is, in combinatie met de servers van Argeweb, die zijn uitgerust met SSD harde schijven ben je gegarandeerd van snelle webhosting. Met onze WordPress hosting wordt je website in Nederland gehost. Ons datacenter is aangesloten op AMS-IX. Veel gebruikers maken van hun site ook een webwinkel, door een snelle website kun je hierdoor ook meer conversies realiseren. Daarnaast kun je ook direct het CMS installeren doormiddel van onze CMS installatie tool die standaard wordt meegeleverd op onze hostingpakketten.

Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende PHP versies op de webhosting pakketten. In de afgelopen jaren zijn de versies van PHP aanzienlijk verbeterd in snelheid. Hierdoor kunt u met de laatste versie van PHP een snelle laadtijd realiseren.

Dit beloven we jou

Niet Blij? Geld Terug

Wij geloven in onze hosting, maar beseffen ook dat het weleens kan gebeuren dat je niet tevreden bent. Dit kan je binnen 30 dagen na je aankoop aangeven en dan storten wij het bedrag terug.

Betrouwbare servers

Wij hosten je website op Neostrada servers in verschillende Nederlandse datacenters. De infrastructuur beheren en monitoren hun 24/7.

Supersnelle SSD webhosting

Al onze hosting producten staan op geavanceerde en razendsnelle SSD opslag. Dit zorgt ervoor dat jouw website ook razendsnel is.

Managed WordPress hosting

Bij reguliere WordPress hosting ben je zelf verantwoordelijk voor het updaten en onderhouden van je website. Alle updates van het CMS, thema’s of plug-ins dien je zelf in de gaten te houden en op tijd bij te werken. Doe je dit niet, dan loop je het risico op een beveiligingslek, een langzamere website dan andere up-to-date websites of profiteer je niet van de nieuwste functionaliteiten.

Als je niet weet hoe je het beste kunt updaten of als je hier gewoonweg geen tijd voor hebt, kun je onze Managed WordPress hosting gebruiken. Hierbij zorgen onze professionals voor de updates van jouw website.